Kryetari i AAK-së

Ramush Haradinaj takohet me presidentin e Shqipërisë, Ilir Meta dhe gazetarin opozitar

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj ka darkuar me presidentin e Shqipërisë, Ilir Meta dhe gazetarin shqiptar, Çim Peka.

Nuk dihet arsyeja e këtij takimi, mirëpo ajo që mund të shihet nga foto, vërehet një takim më shumë miqësor se sa zyrtar.

Ramush Haradinaj njihet për raportet e tij mjaftë të afërta me presidentin shqiptar, ku edhe në të kaluarën takimet i kishin mjaftë të shpeshta.