Ramiz Lladrovci i premton një elefant moderatorit (VIDEO)

Kryetari i premton dhuratë Visarit.

Protagonist i rubrikës “Mysafirë te Kryetari” te emisioni “1 Kafe prej Shpisë” ka qenë kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci.

Blerona dhe Visari kaluan ditën me kryetarin Lladrovci, i cili ndau shumë detaje për angazhimet e tij si kryetar komune dhe jo vetëm, shkruan rtv21.tv I pyetur se çfarë do të bënte nëse do të priste ndonjë mysafir nga Zimbabwe dhe do t’i bënte atij dhuratë një elefant, kryetari i tha Visarit “elefantin do ta kisha dhënë ty”. Ndërsa, Visari e falenderoi kryetarit dhe i tha se ishte kjo ajo që iu ka dashur.

Shikojeni nga minuta e 24-të

https://www.youtube.com/watch?time_continue=38&v=iSMh_AmoYXE