Ramë Lahaj

Ramë Lahaj përlot me dedikimin për nënën: Mezi e mblodha forcën me t’ardhë n’oborr tuj e ditë që ma s’je aty

Atij i ndërroi jetë nëna në muajin gusht.

Ndërsa sot, Ramë Lahaj ka vizituar shtëpinë e nënës së tij ku i ka bërë një dedikim prekës.

Tenori i njohur me famë ndërkombëtare ka publikuar oborrin e shtëpisë dhe një tavolinë dhe karrige teksa ka treguar se aty ka biseduar me nënën e tij.