Kandidati për deputet

Ramadani: Dialogu nuk është ‘sport i lehtë’, kërkohet guxim e përkushtim 100%

Kandidati për deputet nga AAK-ja, Burim Ramadani ka shkruar se Qeverinë e ardhshme dhe skenën politike e pret një detyrë shumë e rëndesishme ajo e dialogut me Serbinë.

Shumë mekanizma ndërkombëtare vazhdimisht kanë deklaruar se shumë shpejt pritet të arrihet një marrëveshje historike në mes Kosovës dhe Serbisë, 20 vite pas konfliktit dhe gjenocidit etnikt të Serbisë në Kosovë, raporton Ballkani.info.

Ramadani thotë së Kosova nuk ka çfarë të jap, ka dhënë 20 vite pas çlirimit vazhdimisht duke theksuar se duhet qëndrueshmëri, guxim, dije, përkushtim dhe atdhedashuri sepse sipas Ramadanit dialogu nuk është “sport i lehtë”.

“Unë asnjëherë NUK do të votojë në Parlament çfarëdo marrëveshje që parasheh Ndarje territoriale, Federalizim të Kosovës, apo të ngjashme. Asnjëherë”, ka shkruar ndër tjerash Ramadani në Facebook.

Postimi i plotë:

loading…Chat conversation end
Type a message…