Këshilli Kombëtar

Ragmi Mustafa, kandidat për kryetar të Këshilli Kombëtar Shqiptar në Luginë të Preshevës

Mbrëmja e orëve të vona të natës së premte të 19 tetorit, kurorëzoi pesë lista të subjekteve politike dhe një nga radhët e shoqërisë civile nga Lugina e Preshevës, për të garuar në zgjedhjet e këshillave nacionale të pakicave kombëtare në Serbi.

Në mesin e këtyre listave veçohet ajo e Partisë për Veprim Demokratik, të prirë nga Shaip Kamberi, i cili nuk e pati zor, që në krye të listës së kësaj partie për zgjedhjet e Këshillit Kombëtar Shqiptar, të nxjerrë një emër, një personalitet të respektuar nga të gjithë, Ragmi Mustafën.