Qytetarët, ndërrimi i orës krijon telashe (VIDEO)

Kronika më poshtë flet për telashet që krijohen me ndryshimin e orës.

E shumë lutën që këtë vit të jetë hera e fundit e ndryshimit të akrepave të orës.

Deri më tani ora është ka ndërruar për një orë para në të dielën e fundit të muajit mars dhe një orë prapa në të dielën e fundit të muajit tetor.

Kronikë nga gazetarja Rejhane Selimi