Qytetarët flasin për rëndësinë që ka 28 Nëntori ka për ta

Të mërkurën është shënuar 106 vjetori i shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë.

Në emisionin ‘Mirage’ qytetarët kanë dhënë mendimet rreth asaj se si ju duket organizimi për Ditën e Flamurit, çfarë rëndësie ka dhe cila është kënga e tyre e preferuar.

Përgjigjet e tyre ishin të llojllojshme, të cilat mund t’i mësoni në rubrikën e mëposhtme.

Ndër tjerash, qytetarët tregojnë se përveç 28 Nëntorit çfarë date e rëndësishme shënohet tjetër.