5 mijë kanaçe

Qiramarrësi lë pas 5 mijë kanaçe birrash të mbushura me urinë

Rreth 5 mijë kanaçe birre janë gjetur të mbushura me urinë brenda një shtëpie me tre dhoma gjumi.

Poashtu, në këtë shtëpi në Hebburn, South Tyneside kishte edhe paketa të cigareve dhe kutit të picave.

Qiramarrësi filloi të përdorte kanaçe birre si tualeti i tij pasi ai i vërteti ndaloi së punuar, por nuk dihet nëse i kërkoi ndihmë pronarit, shkruan Metro.co.uk.

Drejtori i kompanisë Johnathon Caisley tha: “Ne morëm një njoftim për atë që ishte atje, por nuk ishte asgjë si ajo që prisnim. Të gjitha kanaçet e birrës ishin mbushur me urinë. Qiramarrësi theu tualetin e tij. Era ishte e neveritshme. Mendoj se ishin të mbushura rreth 5 mijë”.

Me ndihmën e shërbimit të pastrimit Partners in Grime, u deshën dy orë e gjysmë për të pastruar dhomat.

Johnathon, nga Neëcastle, shtoi: “Ne jemi krijuar që një vit dhe kjo është puna më e keqe që kemi bërë, deri tani”.

Dated: 18/08/2021 HOUSE OF HORRORS BURSTING WITH URINE FILLED BEER CANS IN EVERY ROOM ?House of Horrors? that was found bursting to the brim with urine filled beer tins in every room. A tenant at the three bedroom house in Hebburn, South Tyneside, used lager cans as his loo after the toilet broke and built up a messy mountain of filth. see copy by North News