Shpenzimet

Qeveria ndan 30 mijë € për shpenzimet e rivarrimit të heronjve Ahmet Krasniqi e Qazim Jakupi

Qeveria e Kosovës ka ndarë 29 mijë e 907 euro për shpenzimet e rivarrimit të heronjve Ahmet Krasniqi dhe Qazim Jakupi.

Me nderime të larta shtetërore në varrezat e dëshmorëve me 21 shtator janë rivarrosur Ahmet Krasniqi e Qazim Jakupi, babai i këngëtares Leonora Jakupi.

Pas 20 vitesh, eshtrat e kolonelit Ahmet Krasniqi u rivarrosën në vendlindjen e tij në Kosovë. Ai u vra në vitin 1998 në Tiranë ku dhe për 20 vite ishte i varrosur në Tiranës.

Në rivarrimin e tij morën pjesë kryeministri, Ramush Haradinaj, bashkëluftëtarë të tij dhe qytetarë të shumtë.