Qeveria ndan 1.2 milion euro për lobim për anëtarësim në INTERPOL

Në mbledhjen e sotme Qeveria ka ndarë 1.2 milion euro për lobim për anëtarësimin e Kosovës në INTERPOL.

Gjatë kësaj mbledhje u miratua edhe nisma për negocimin e marrëveshjes financiare për projektin për patundshmërinë dhe infrastrukturës gjeo-hapësinore ndërmjet qeverisë dhe asociacionit ndërkombëtar për zhvillim.

Vlera e kësaj marrëveshjeje financiare është 16.5 milionë.