Qeveria e zyrtarizon vendimin: Pagë, veturë dhe shofer për gruan e Ibrahim Rugovës

Qeveria e Kosovës ka marr vendim sot që Fana Rugovës, bashkëshortes së ish-presidentit të ndjerë Ibrahim Rugova t’i ndahet pagë mujore.

Kabineti qeveritar mori vendim që për Fana Rugovën të ndajë një mijë euro neto pagë në muaj, veturë dhe shofer që do ta drejtojë veturën.