Qeveria e Kosovës lehtëson procedurat për mërgimtarët

Qeveria e Kosovës ka publikuar disa lehtësira për mërgimtarët.

Në një njoftim në Facebook Qeveria e Republikës së Kosovës u ka uruar mirëseardhje mërgimtarëve.

Në ftesën e mirëseardhjes mes tjerash theksohet se do të ketë pagesa online të policës kufitare, kalim të lehtësuar nëpër pikat kufitare me Shqipërinë, pa kolona e pa ndalesa, qasje online për nxjerrjen e dokumenteve në platformën e-Kosova dhe shërbime të telekomit në të gjitha hyrjet në Kosovë.