Qentë

Qentë mund të nuhasin 100 mijë herë më mirë se sa njerëzit (Video)

Pa dyshim që njeriu është qenia më inteligjente në planet, por ka disa raste kur kafshët duken më të afta se sa njerëzit.

Përshembull, nuhatja e një qeni është rreth 10 mijë deri në 100 mijë herë më e mirë se sa e një njeriu, transmeton Klan Kosova.

Ndërsa tigri mund të konsumojë 10 kilogramë mish përnjëherë, dhe më pas të qëndrojë një javë pa ngrënë asgjë.

Për më shumë kuriozitete ndiqeni videon e plotë më poshtë:

https://www.youtube.com/watch?v=U61MwGHkFro