ShijakTv

“Pusho mor ti q*fsha robt”, moderatorja në Shqipëri e shanë LIVE regjinë në emision

Aktualiteti politik ka pas marrjes së përgjigjes negative për hapjen e negociatave me BE-në, ka qenë shumë i nxehtë, me përplasje deklaratash ndërmjet pozitës dhe opozitës.

Edhe në media diskutimi mbi refuzimin për negociatat ka qenë temë kryesore e debateve në emieionet televizve.

Por gjatë transmetimit të emisionit në ShijakTv, tekas po flisnin për negociatat, moderatorja Marsela Topi nuk është përmbajtur ndaj regjisë, duke kërkuar qetësinë prej tyre ndërkohë që ka bërtitur në të shara ndaj tyre.

“O çuna, pusho mor të qi*sha robt!”- dëgjohet të thotë Marsela, duke ju drejtuar regjisë, ndërkohë që po flitse i ftuari.

loading…


Shpërndaje