KEDS

Punime në rrjet, këto vende do të mbesin pa rrymë gjatë ditëve të ardhshme

KEDS-i ka bërë të ditur se më datë 18 dhe 19 shkurt do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit.

Sipas njoftimit, ndërprerja e rrymës do të bëhet për shkak të punimeve në rrjet.

Punimet do të kryhen nga ekipet e KEDS-it, ndërsa janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimi i plotë nga KEDS:

18.02.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pilana-Berevci(kodi 40044008) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

Vendet: Pilana,Farma,Gllogu.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, vendosja e konzolles në shtyllë pasi është e damtuar dhe shtrengimi i përquesve

19.02.2022

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet stabiliment te Xhamija:

TS 10/04 kV Irfan Isuf Beqiraj (kodi: 51000004004) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Dardanija II (kodi: 51000004005) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Bellopoja (kodi: 51000004006) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Molika Kontrolla tek. (kodi: 51000004007) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Bananja (kodi: 51000004008) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Jasiqi I (kodi: 51000004009) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Tregu Raushiq (kodi: 51000004010) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV P. e benzines Raushiq (kodi: 51000004011) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Ukaj (kodi: 51000004012) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Jasiqi II (kodi: 51000004013) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Mulliri Jusaj (kodi: 51000004014) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Qatip Jusah-Motel (kodi: 51000004015) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV NN-Asfalti (kodi: 51000004016) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Jakup Beqaj (kodi: 51000004017) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Ideal Vokshi (kodi: 51000004018) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Genc Smajli (kodi: 51000004019) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Blinda te varrezat (kodi: 51000004020) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Besniku Q.Sami Qeku (kodi: 51000004021) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV NN “DELTA “Sefedin Avdijaj (kodi: 51000004022) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV “AKI” (kodi: 51000004023) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Metë Gashi (kodi: 51000004024) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV TS Peja Hill (kodi: 51000004025) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Sami Enver Çeku ceku s-CEKU S SH.P.K (kodi: 51000004026) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Përgjatë rrugës Pejë-Gjakovë

Arsyeja: Vensdosja e shtyllës së re TM, sipas PEE

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti I (kodi 74000009) prej orës 11:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Lagjja “Qyteti I”.TS Spitali,TS Barrnatorja,TS Shaban Jashar, TS Rukolli 6, TS Te 110kv.

Arsyeja: realizimin e sistemit hyrje/dalje, sipas PEE.