KEDS

Punime në rrjet, KEDS njofton ku do të ketë nesër ndërprerje të energjisë elektrike

Për shkak të punimeve të planifikuara, KEDS ka njoftuar se në disa pjesë të Kosovës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.Ky është orari i punimeve dhe i ndërprerjes së energjisë sipas rajoneve të vendit:

29.05.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërpritet:

TS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 – 15:00.

Vendet: Rr. Muharrem Fejza dhe Rr.Arif Rama.

Arsyeja: Punime në projektin Instalimi i daljes së re TU-TS Matiçani 2.

Gjakovë

1

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Ponosheci (Kodi: 80080006) prej orës 12:00-15:00.

Vendet: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman, Smolicë.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave 12m dru në degzëimin Nec Ramoc (në mal).

Ferizaj

1

TS 35/10 KV Magure do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Halilaqi (Kodi: 41048003) prej orës 09:00 – 14:00.

Vendet: Harilaqi, Treshnjevka dhe konsumatorët komercial të kësaj dalje 10kV.

Arsyeja: Pastrimin  e malit nga vegjetacioni  që ka shkaktuar problem në rrjet me daljen 10 kV Harilaqi.

30.05.2021

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërpritet:

Dalja  10 kV Qendra (kodi: 81000002) nga ora 11:00 -15:00.

Vendet: Rr.Abedin Tërbeshi, Rr.Ali Ibra, Rr.Ferhat Binishi (një pjesë), Rr.Ismail Qemali, Rr.Marin Barleti, Rr.Mazllum Lakuci, Rr.Mbretëresha Teuta, Rr.Nënë Tereza, Rr.Përmet Vula (një pjesë), Rr.Petro Nini Luarasi, Rr.Rruga Tirana, Rr.Skënderbeu (një pjesë), Rr.Tefik Çanga, Rr.Vëllezrit Frashëri.

Arsyeja: Realizimi kyçjes me sistemin Hyrje/Dalje, sipas PEE.

31.05.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërpritet:

TS 10/0.4 kV Matiqani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 -15:00.

Vendet: Rr. Muharrem Fejza, rr. Arif Rama

Arsyeja: Punime në projektin Instalimi i daljes sp re TU-TS Matiçani 2.

Pejë

1

TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërpritet:

Dalja 10kV ONIX (Kodi: 50052006) prej orës 11:00 -14:00.

Vendet: Banja, Dobrusha, Lubovë, Orobert, Kaliqan, Onix Solar

Arsyeja : Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2

TS 35/10kV Gurrakocido të ndërpriet:

Dalja 10kV Fadofili  (Kodi: 50052005) prej orës 14:00 – 15:00.

Vendet: Trofta.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3

TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Zallqi (Kodi: 50052003) prej orës 15:00 -16:00.

Vendet: Gurakoc Musollet, Gurakoc, Prekallë, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovice, Osojan, Tupeq, Bllagaq, Dreja .

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

                                                                                                                                            31.05.2021

                                                                                                                     Punime në projekte investive

Prishtinë

1

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Podujeva 4 (Kodi: 14000004) prej orës 08:00- 13:00.

Vendet: Rr.Zahir Pajaziti, Lagjja e Kuvajtit afër hotel Besiana.

Arsyeja: Energjizimi i TS-it.

2

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do  të ndërpritet:

Dalja 10 kV J36 Mati 3 (kodi: 19000033) prej orës 09:00- 09:05 dhe nga ora 17:55 -18:00.

Vendet: : Rr.Malush Kosova, Rr.Ernest Koliqi, Rr.Prekazi.

TS. 10/04 kV KAWA GROUP”SH.P.K (kodi: 19000025074) prej ores 09:00-18:00.

Vendet: TS. Valon Vataj”KAWA GROUP”SH.P.K. në Rr.B.

Arsyeja: Punimin lidhëseve , kokave të kabllos të tensionit të mesëm sipas renditjes së daljeve të reja.

3

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Nr.38 Bregu i Diellit 1/1 (kodi: 11000017) prej orës  09:00-09:05 dhe nga ora 17:55-18:00.

Vendet: Një pjesë e Rrugës B, një pjesë e Rrugës Enver Maloku, Hyzri Talla, Poliklinika Kavaja,

PTK B.Diellit,një pjesë e Rrugës Armend Daci.

TS. 10/04 kV Shpk.”Partner & Dervisholli” (kodi: 11000019225) prej orës 09:00 -18:00.

Vendet: Shpk.”Partner & Dervisholli”

TS. 10/04 kV PARTNER&DERVISHOLLI”SH.P.K (kodi: 11000019257) prej orës 09:00 -18:00.

Vendet: Ekrem Qarolli”PARTNER&DERVISHOLLI”SH.P.K

TS. 10/04 kV “PRINCESHA CONSTRUCTION”SHPK (kodi: 11000022258) prej orës 09:00 -18:00.

Vendet: Lirije Morina”PRINCESHA CONSTRUCTION”SHPK.

TS. 10/04 kV Lagjja e Spitalit 10 (kodi: 11000017133) prej orës 09:00-18:00.

Vendet: Lagjja e Spitalit 10(R.Hajdari).

Arsyeja : Punimin lidhëseve , kokave të kabllos të tensionit të mesëm sipas renditjes së daljeve të reja.

Ferizaj

1

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do  të ndërpritet:

Dalja 10 kV Rahovica (kodi: 40000014) prej orës 09:00- 17:00.

Vendet: Fsh. Rahovica, Softaj, Fusha e Madhe, Pataz, Tazli, Pajatisht, Talinovci i Mmuhaxherëve.

Arsyeja: Përmirësimi i vërejtjeve në kuadër të projektit Sillosi.

Mitrovicë

1

TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërpriet:

TS. 10/04 kV Vaganic (Kodi: 70000001034 ) prej orës 09:00 -17:00.

Vendet: TS Hani i Vaganices (Te Veseli).

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

30.05.2021

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërpritet:

Dalja  10 kV Qendra (kodi: 81000002) nga ora 11:00 -15:00.

Vendet: Rr.Abedin Tërbeshi, Rr.Ali Ibra, Rr.Ferhat Binishi (një pjesë), Rr.Ismail Qemali, Rr.Marin Barleti, Rr.Mazllum Lakuci, Rr.Mbretëresha Teuta, Rr.Nënë Tereza, Rr.Përmet Vula (një pjesë), Rr.Petro Nini Luarasi, Rr.Rruga Tirana, Rr.Skënderbeu (një pjesë), Rr.Tefik Çanga, Rr.Vëllezrit Frashëri.

Arsyeja: Realizimi kyçjes me sistemin Hyrje/Dalje, sipas PEE.

31.05.2021

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërpritet:

TS 10/0.4kV Lagjja e re Malishevë (kodi 82082004023) prej orës 09:00-16:00.

Vendet: TS-  Lagjja Malisehvë.

Arsyeja: Demontimi i shtyllave ekzistuse, sipas PEE.

01.06.2021

                                                                                                                                               Punime në projekte investive

Prishtinë

1

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Dalja nr.21 (Kodi 11000022) nga ora 09:00 -18:00.

Vendet: Rr.Ndue Përlleshi, Rr. Enver Maloku dhe Rr. B një pjesë.

Arsyeja: Punimi i lidheseve dhe energjizimi i kabllove.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=