samsung

Publikohet video zyrtare, e cila paralajmëron Samsung Unpacked!

Një javë para ngjarjes Unpacked ku pritet të zbulohet seria e Galaxy Note20, si dhe disa pajisje shtesë, Samsung lëshoi një rimorkio video për një njoftim shtesë të ngjarjes.

Sigurisht, nga videot nuk mund se cilat janë pajisjet, por këtu janë siluetat e tyre të errësuara që janë mjaft të dukshme që të mund të merren me mend se cilat janë..

Pra, nga videoja mund të shihni një pajisje nga seria e Note, d.m.th. një fablet me lapsin digjital.

Paraqitet prezantimi i versioneve Galaxy Note20 dhe Note20 Ultra, dhe më parë u njoftua një model i tretë, i cili ndaloi së përmenduri në javën e kaluar.

Pranë kësaj pajisje është një siluetë që asocon me Galaxy Fold, kështu që mund të presim gjeneratën e dytë të kësaj pajisje me një ekran të palosshëm, i cili pritet të quhet Galaxy Z Fold 2.

Dy siluetat e ardhshme janë padyshim një orë, si dhe një kuti me kufje pa tela, dhe pritet lansimi i Galaxy Watch 3, si dhe Galaxy Buds.

Pas tyre është silueta e fundit që pritet të jetë tableti Galaxy Tab S7 për të cilin është lansuar një model shtesë, versioni Plus.

Galaxy Unpacked do të mbahet të mërkurën e ardhshme duke filluar nga ora 16:00 me kohën tonë, dhe do të përcjellë live si të gjitha ngjarjet deri më tani, por që këtë vit do të mbahet vetëm online për shkak të pandemisë.