Publikohet foto nga adoleshenca e Taynës, kështu dukej ajo

Në media ka dalë një fotografi e vjetër e Taynës, e cila dëshmon se rep-artistja sot ka ndryshuar shumë.
Reperja Tayna është njëra ndër artistet më të komentuara aktualisht në shtypin rozë.

Qasja e saj e menjëhershme në tregun muzikor shqiptar, tekstet e këngëve të cilat u referoheshin kolegeve të saj repere, dhe pamja e saj e jashtme, ishin vetëm disa nga arsyet se përse Tayna u bë tejet e famshme për një periudhë tejet të shkurtër kohore.

Por të paktë janë ata që e dinë se si dukej ajo në adoleshencë dhe në media tashmë është duke qarkulluar një fotografi e vjetër e saj e cila tregon se sa shumë ka ndryshuar ajo ndër vite.