Publikohen rezultatet e testit pranues në Fakultetin e Filologjisë

Maturantët e Kosovës, dje i janë nëhstruar provimit pranues në departamentet e Fakultetit të Filologjisë.

Rezultatet e këtij provimi janë publikuar para pak çastesh në ueb faqen e kësaj partie.

Bazuar në listën e rezultateve, sivjet në departamentin e Gazetarisë do të ndjekin ligjëratat 125 studentë të rinj, ndërsa në atë të Gjuhës dhe Letërsisë Gjermane 101 sosh.

Më poshtë gjeni listat me rezultatet e testit pranues për të gjitha programet e Fakultetit të Filologjisë: