Berneck

Publikohen pamje të aksidentit në Zvicër ku vdiq kosovari

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Zvicër, pasi një shtetas i Kosovës, 46 vjeçar, me banim në Kantonin St. Gallen, ka humbur jetën në një aksident trafiku.

Rasti ka ndodhur në rrugën Tigelbergstrasse, në një fshat Berneck.

Shkaku i aksidentit ende nuk dihet, por sipas pistës së parë vetura ka qenë me shpejtësi më të madhe, pasi ka depërtuar përtej rrethojave, duke u rrokullisur disa herët në atë pjesë.

Ambulanca, kishte arritur me kohë, por mjeku i emergjencës, ka konstatuar se i aksidentuari ka gjetur vdekjen menjëherë.

Ndërkaq hetimet e detajuar do të vazhdojnë tutje, pasi terreni nuk është i përshtatshëm dhe sipas autoriteteve policore kjo do të marrë kohë deri në ekzaminimin përfundimtar të rastit.

Beamte der Kantonspolizei St. Gallen stehen vor ihrem Dienstfahrzeug, aufgenommen am 30. April 2015, in Henau. (KEYSTONE/Gian Ehrenzeller)
Ein Beamter der Kantonspolizei St. Gallen steht vor seinem Dienstfahrzeug, aufgenommen am 30. April 2015, in Henau. (KEYSTONE/Gian Ehrenzeller)