Çmimi

Publikohen çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme: Bie çmimi i naftës

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimoren e re të karburanteve e cila do të jetë valide për 24 orë, me fillim nga ora 10:00.

Sipas kësaj çmimore, çmimet maksimale të lejuara për secilin produkt të naftës do të jenë si në vijim:

Dizeil: 1.79 euro për litër;

Benzina: 1.76 euro për litër;

Gazi: 0.78 euro për litër.