PSD me aksion sot para ambasadës së Gjermanisë

PSD-ja ka njoftuar se sot në ora 11:00 do të mbajë një aksion simbolik para ambasadës gjermane në Prishtinë.

Në njoftimin e tyre nuk jepet ndonjë detaj se pse do të zhvillohet ky aksion, përveç orës dhe vendit.

“Sot, me datën 9 maj (e martë), nga ora 11:00, PSD do të mbajë aksion simbolik afër ambasadës së Gjermanisë (Rr. Azem Jashanica, lagjia Arbëri).  Ju ftojmë ta ndiqni!”, thuhet në njoftimin e tyre.