PSD-ja dorëzon padi ndaj Agjencisë për Informim dhe Privatësi

Partia Socialdemokrate ka dorëzuar padi ndaj Agjencisë për Informim dhe Privatësi.

Padija është bërë në Gjykatës Themelore të Prishtinës.

Partia Socialdemokrate ka mbajtur një aksion simbolik para AIP ditë më parë pasi ishte dënuar me 20 mijë euro.

Dënimi prej 20 mijë euro ka qenë për shkak të publikimit të peticionit me emra kundër Asociacionit të Komunave me shumicë serbe./EO