Sindikata e Re

Protestojnë punëtorët e KEK-ut, kërkojnë Marrëveshje Kolektive dhe rishikim të Ligjit për Paga

Sindikata e Re e Korporatës Energjetike e Kosovës ka mbajtur protestë, duke marshuar nga sheshi “Zahir Pajaziti” deri te selia e KEK-ut

Ata po kërkojnë Marrëveshje Kolektive në nivel të KEK-ut; pagë jubilare jo vetëm për periudhën 2015-2017; revitalizim të Termocentralit “Kosova A”, rishikimin e Ligjit për Paga në lidhje me punëtorët e KEK-ut; si dhe rritjen e shujtës së ushqimit nga 1.74 € në 3.5 €.