Tiranë

Protesta për 11 vjeçaren bën bashkë Borën dhe Trixën

Protesta pas përdhunimit të 11 vjeçares në Prishtinë, po mbahen edhe në Tiranë e Shkup.

Kjo protestë ka bërë bashkë shumë artistë në mesin e mijëra grave që po kērkojnë drejtësi për dhunën seksuale ndaj femrave.

Në Tiranë, u bën ‘bashkë’ për kauzën e njëjtë edhe Bora Zemani dhe Beatrix Ramosaj.

Të dyja janë parë në shesh.

Pos tyre pjesë është edhe Fifi, Xhensila dhe shumë të tjera.