Promovohet libri ‘Dëshmitar në kohë historike’ i Rexhep Qosjes

Është promovuar libri më i ri “Dëshmitar në kohë historike” i akademik Rexhep Qosjes.

Ky libër u cilësua si një dëshmi e historisë dhe si një dëshmi e pashlyeshme jo vetëm e Kosovës, por dhe e Shqipërisë.

Autori i librit, akademik Rexhep Qosja u shpreh se ditarët e tij janë shenjë falënderimi për gjithë qytetarët.

“Kur them shenjë falënderimi për juve, them atij që unë i takoj dhe ju bashkëarisht për popullin tonë “, tha ai.

Profesori, Paskal Milo duke përmendur botimin e këtij libri shprehu fjalë të mëdha për autorin e tij, akademik Rexhep Qosjes duke konsideruar se kapacitetet e tilla si Qosja nuk i lindin kombit shqiptar shpesh.