Policia e Kosovës

Prizren: Tre anëtarë të një familje rrahen mes vete

Tre anëtarë të një familje në Prizren janë rrahur mes vete, pas një mosmarrëveshje.

Të përfshirë në incident janë dy meshkuj dhe një femër, ndërkohë që dy prej tyre kanë pranuar tretman mjekësorë.

Rr. Ismail Zogaj, Prizren 02.09.2022-19:30. Pas një mosmarrëveshje në familje janë rrahur mes veti tre të dyshuar, dy meshkuj dhe një femër kosovarë dhe si pasojë dy prej tyre kanë pranuar tretmanë mjekësor. Të njëjtit janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit, janë liruar në procedurë të rregullt”, thuhet në raportin e Policisë së Kosovës.