Dheu i Bardhë

Pritje të gjata në pikën kufitare Dheu i Bardhë

Në pikat kufitare të Kosovës janë duke vazhduar pritjet edhe sot.

Në pikën kufitare Dheu i Bardhë pritjet për të hyrë në Kosovë janë deri në 50 minuta, ndërsa në dalje deri në 10 minuta.

Sipas Qendrës Kufitare për Menaxhim Në Merdarë pritjet për në hyrje dhe dalje janë deri në 30 minuta.

Po ashtu edhe në Jarinje deri në 30 minuta duhet të pritni për të hyrë në Kosovë.