Prishtinë: Anëtarët e LGBTI-së puthën publikisht

Komuniteti LGBTI në Kosovë sot ka organizuar “paradën e krenarisë”, me qëllim mbrotjen e të drejtave të komuniteitt LGBTI në vend

Pjesë në këtë paradë ka marrë kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti. Shumica e deputetëve të PSD-së, deputetja Mimoza Kusari-Lila dhe ministrja e integrimeve europiane, Dhurata Hoxha – si dhe figura tjera publike.

Një foto po qarkullon në rrjete sociale sesi anëtarët e LGBTI-së u puthën sot në “paradën e krenarisë”. /Ballkani.info/