Miqësia

Prishet miqësia me Taynës dhe Bardhit? Nuk ndiqen më as në rrjete sociale

Tashmë është bërë e shpeshtë që këngëtarët shqiptarë të kenë krisje ndërmjet vete.

Ka ndodhur me shumë prej tyre, ndonëse arsyet nuk i kanë zbuluar asnjëherë.

E një gjë e tillë siç shihet ka ndodhur së fundmi edhe me Bardhin e reperen Tayna.

Foto: Screenshot/Instagram

Ndonëse kanë qenë miq të mirë e kanë bashkëpunuar, ata duket se kanë prishur raportet.

Të paktën kështu kuptohet përmes rrjeteve sociale, ku më nuk ndiqen në Instagram.

Foto: Screenshot/Instagram

Ata rreth tre muaj më parë sollën një këngë të re të titulluar “Unaza”, e cila numëron mbi 14 milionë klikime në YouTube.

Sido që të jetë, pritet të shihet se si qëndron e vërteta e tyre.