Princesha Kate

Princesha Kate zbulon reagimin prekës të 4-vjeçarit kur mori vesh se Mbretëresha kishte vdekur

Princesha Kate zbuloi reagimin prekës të Louis pasi i tha se Mbretëresha kishte vdekur.

4-vjeçari i tha Princeshës: “Të paktën është me stërgjyshin tani.”

Kate iu bashkua bashkëshortit Princ William, së bashku me Princin Harry dhe Meghan Markle për të parë homazhet.

Një fëmijë i vogël i dhuroi Princit William një ari të vogël përkëdhelës Paddington.

Meghan buzëqeshi gjithashtu teksa iu dorëzuan disa buqeta me lule.

Dhe në një moment një person e përqafoi atë në një përqafim të gjatë.

Ndërsa Princi William i zgjati një degë ulliri vëllait të tij duke e ftuar atë të shikonin homazhet së bashku.

Ftesa është një tregues që Williami mund të jetë i gatshëm të harrojë grindjen e tyre të raportuar.