LAJMI I FUNDIT

Presidentja Osmani liron nga detyra Ambasadorin e Kosovës në Gjermani, Beqë Cufajn

Presidentja Vjosa Osmani ka liruar nga detyra Ambasadorin e Misionit Diplomatik të Kosovës në Gjermani, Beqë Cufaj.

Në dekretin e siguruar nga Express thuhet se Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës ngarkohet që të ndërrmerë të gjitha veprimet e nevojshme për zbatimin e këtij Dekreti.