Ariana Musliu Shoshi

Presidentja Osmani dhe deputetja e PDK-së me veshje të njëjtë (Foto)

Të dyja njihen për zërin e fuqishëm, potencialin intelektual për të përfaqësuar vendin denjësisht aty ku kërkohet, si dhe karakterin unik.

Kështu, presidentja e vendit Vjosa Osmani dhe  Ariana Musliu Shoshi kanë bërë “xing” me veshjen, shkruan Raporto24.

Osmani dhe Musliu Shoshi me veshje identike ishin pjesëmarrëse në Konferencën Rajonale “Parlamentarizmi dhe Rezoluta 1325: Perspektivat nga Ballkani Perëndimor” që do të mbahet më 23-24 shkurt”.