Reperi i njohur

Premierë: Nushi në bashkëpunim me Likin lansojnë këngën “Criminale” (VIDEO)

Reperi tashmë i njohur Nushi, sapo ka lansuar bashkëpunimin me Likin. Ky projekt quhet “Criminal” dhe ju dedikohet të rinjve që bëjnë vepra kriminale.

Një pjesë e klipit është xhiruar edhe në burgun e Lipjanit ku dënimin e vuajnë disa të rinj për vepra të ndryshme.

Nushi po vazhdon të jetë një reper premtues, pasi që po sjellë projekte të shpeshta.