këngë

Premierë: Del “M’ke mungu” nga Nora Istrefi dhe Skerdi

Është publikuar me videoklip bashkëpunimi i Nora Istrefit dhe Skerdit.
Pas shumë paralajmërimeve dhe pritjeve nga fansat, është publikuar më në fund kënga nga Nora Istrefi dhe Skerdi.

Kënga me titullin “M’ke mungu” është një këngë ritmike dhe Skerdi e Nora vijnë në stilet e tyre të këndimit,

https://www.youtube.com/watch?v=eopInV2hQy0