718 dhe S

Premiera botërore: Porsche 718 T Boxster dhe Cayman

Porsche ka prezantuar versione të reja të Boxster dhe Cayman, të cilat do të zënë një pozicion midis varianteve 718 dhe S të këtyre dy makinave.

Të dy modele të reja 718 Boxster T dhe 718 Cayman T janë të pajisura me një motor të njohur me katër cilindra 2.0 benzinë me bobinë që sjell 300 kuaj fuqi dhe 380 Nm.

Shpërndaje