Policia e Kosovës publikon listat me emrat e kandidatëve që kaluan fazën e tretë

Policia e Kosovës në ueb faqen e saj ka njoftuar për kandidatët që kanë kaluar edhe testin e tretë të fazës së testimit të intervistës për policë të rinj.

Në ueb faqen e saj Policia e Kosovës ka publikuar listën e kandidatëve pas tri fazave të testimit: intervistës me shkrim, testimit fizik dhe testimit të intervistës.

2 mijë e 297 kandidatë vazhdojnë të mbesin në garë për tu bërë policë të ardhshëm të Kosovës.

Listën e plotë të kandidatëve mund ta gjeni duke klikuar: KËTU
Listën e kandidatëve që nuk e kanë kaluar këtë test e gjeni: KËTU