Policia

Policia e Kosovës në çdo cep të vendit për zbatimin e masave kundër Covid-19

Edhe sonte, Policia e Kosovës po vazhdon të zbatojë vendimin e Qeverisë për parandalimin e përhapjes së pandemisë.

Ata thonë se ruajtja e rendit dhe siguris publike si dhe parandalimi dhe luftimi i pandemisë Covid-19, vazhdon të mbetet një ndër objektivat kryesore të Policisë së Kosovës.

May be an image of outdoors and text that says 'h Blendi 樂 POLICE'

Policia e Kosovës me zyrtarët e saj, në bashkëpunim edhe me inspektorët e AUV, në të gjitha rajonet e Kosovës po punojnë me përkushtim që edhe pas kufizimit të qarkullimit, të zbatohen vendimet e marra nga autoritete shtetërore në mënyrë që menaxhimi i masave dhe kufizimeve të jetë sa më efikas, në interes të shëndetit publik“, thuhet në njoftim.

May be an image of car and road
May be an image of one or more people, people standing, car and outdoors
No photo description available.
May be an image of indoor