Policia e Kosovës

Policia e Kosovës në çdo cep të vendit për të parandaluar përhapjen e pandemisë

Policia e Kosovës është e pranishme në të gjitha rajonet në zbatim të planit operativ si dhe në zbatim të masave për të parandaluar përhapjen e pandemisë.

May be an image of car and road


Si gjithnjë veprimet policore dhe masat ndëshkuese ndaj atyre që nuk zbatojnë masat, po mbështeten në Ligji anti COVID.

May be an image of 1 person, car and roadPolicia, vazhdon të bëjë thirrje, për respektim të vendimeve dhe masave të ndërmarrë, në mënyrë që të gjithë së bashku të ruajmë shëndetin dhe jetën e qytetarëve.

May be an image of one or more people and indoor
May be an image of one or more people and outdoors