Policia e Kosovës me aktivitete kundër trafikimit me qenie njerëzore (FOTO)

Policia e Kosovës po vazhdon me aktivitete vetëdijesuese kundër trafikimit me qenie njerëzore

Në emailin dërguar mediave, policia e Kosovës ka shpalosur aktivitetin e organizuar, raporton Ballkani.info

Kosova përballet me trafikimin e qenieve njerëzore dhe kjo përbën sfidë.

Fotot nga aktiviteti i Policisë së Kosovës