stërgjyshe

Policia britanike arreston stërgjyshen, për t’i plotësuar “dëshirën e fundit të saj

Një stërgjyshe që “donte të dinte se çfarë është të jesh e keqe” është arrestuar me kërkesën e saj.

Sipas mediave të huaja, Josie Birds, nga Manchester, tha se donte të ndjehej se si është të kundërshtosh ligjin, pasi ajo kishte qenë e mirë gjatë gjithë jetës së saj.

Kështu, ajo është vendos në pranga nga dy oficerë jashtë detyrës të shtunën, të cilët, megjithatë refuzuan për ta dërguar atë në një qeli.

Sipas mbesës së saj, 92-vjeçarja ishte marrë në pyetje “rigorozisht” para se të shërbehej me çaj dhe tortë.

Zonja Smith tha se gjyshja e saj – e cila ka gjashtë vajza, 20 nipër e mbesa, 28 stërnipër dhe dy stërnipër – ishte akuzuar për vjedhje nga oficerët.

“Ata e vendosën atë në pranga dhe e çuan atë në stacionin e policisë në anën e pasme të furgonit, ku ata ‘e pyesnin’ me rigorozitet.

loading…