varrezat

Policia arrestoi dy serbë dhe një rom për zjarrvënie në varrezat ortodokse

Policia e Kosovës pas një pune operative ka identifikuar dhe ndaluar tre të dyshuar (punëtorë të një kompaninë për pastrim) dy serbë dhe një rom, të cilët i kishin vënë zjarrin varrezave ortodokse.
Rasti ka ndodhur në fshatin Milloshevë të Obiliqit, në shtator të këtij viti.

Tre personat e dyshuar pas intervistimit me vendimin e prokurorit janë liruar.