Njofton policia

Policia: 61-vjeçari në Gjakovë u vra me eksploziv, s’ka të arrestuar

“Shpërthim eksploziv me pasja fatale”, kështu është iniciuar rasti për vrasjen e sotme të Haxhi Ahmetit 61-vjeç nga Smolica e Gjakovës. Deri më tani asnjë i arrestuar për eksplozivin që të moshuarit iu montua në derë të shtëpisë.

“Sot me datë 14. 10. 20218 në ora 08:00 Stacioni Policor në Gjakovë përmes telefonit ka marr informatën se në fshatin Smolicë të Gjakovës ka shpërthyer një mjet eksplozivi. Patrullat policore menjëherë kanë dal në vendin e ngjarjes dhe kanë hasur trupin e pa jetë të viktimës H A. 61 vjeçar K/Shqiptar i cili para shtëpisë tij kishte gjetur vdekjen si pasojë e shpërthimit të një mjeti eksplodues”, thuhet në komunikatën zyrtare të policisë për këtë rast.

Aty theksohet se të gjitha njësitë relevante të Policisë Kosovës kanë dalur në vend të ngjarjes se bashku me Kryeprokurorin e Shtetit nga PTH e Gjakovës, FSK-ja dhe Instituti i Mjekësisë Ligjore, të cilat po punojnë intenzivisht të hetohet dhe ndriçohet ky rast.