Turqi

Polici vret shefin e tij

Një polic, i revoltuar pasi kërkesa e tij për transferim u mohua, vrau kreun e një stacioni policor dhe plagosi dy oficerë policie në Turqinë veriore.

Sulmi ndodhi në qytetin Rize, në bregun e Detit të Zi, pasi kreu i një stacioni lokal policor u takua me një polic të trafikut dhe në atë rast refuzoi kërkesën e tij për një post të ri, njoftoi AP.