indi

Polici mban kapelë të veçantë për të bindur njerëzit të qëndrojnë brenda

Një oficer policie i zemëruar nga njerëzit që injoronin këshillat e bllokimit që kanë ardhur si pasojë e coronavirusit, bëri një përkrenare të pazakontë për t’i bindur ata të qëndrojnë brenda.

Ky oficer policie në Indi bëri një kapelë në formë të Covid-19.

Pamjet kapën inspektorin e policisë Rajesh Babu të veshur me “përkrenaren e coronavirusit” unike, ndërsa ndaloi motoçiklistët në një pikë kontrolli në Chennai, Tamil Nadu, Indi.

Dizajni tërheqës i syve përmban dhjetëra krahë të ngjashëm me tentakula për ti dhënë një pamje sikur virusi Covid-19.

Kujtojmë që deri më tani India ka 2,567 raste të infektuara me Covid-19, 72 vdekje dhe 192 të vdekur.