Polici

Polici boshnjak me uniformë të Kosovës fyen popullin shqiptar dhe nxit urrejtje …

Pjesëtari i policisë së Kosovës nga komuniteti boshnjak, Safet Sajo Civovic ka zhvilluar një vizitë tek një mik i tij.

Krahas personit që ai ka pozuar (identiteti i të cilit nuk dihet), përmes përshkrimit ai ka nxitur urrejtje përballë shqiptarëve duke bërë edhe propagandë.

“Isha i nderuar të vizitojë këtë mik të madh- Shefin në Dobrushë i cili u bëri ballë terroreve shqiptare. E mëshiroftë Zoti”, ka shkruar ai krahas kësaj fotografie.

Megjithëse Civovic-it i është besuar uniforma e pjesëtarit të Policisë së Kosovës, i cili punon në pikën kufitare Kullë, duket se kjo nuk e ka bërë që ai të zbutë urrejten dhe mllefin ndaj popullit shqiptar.