Plisat

‘Plisat’ iu shpërndajnë dhurata fëmijëve për festat e fundvitit (Foto/Video)

Lideri i grupit të tifozëve Plisat, Albert Kastrati së bashku me disa nga tifozët e tjerë kanë shpërndarë dhurata për fëmijët në shkolla me rastin e festave të fundvitit.

Fëmijët i kanë mirëpritur grupin e Plisave me këngë të ndryshme dhe kanë pasur rastin të kalojnë disa momente së bashku me ta, shkruan Ballkani.info.