Plazhet

Plazhet më të bukura e që janë të ndaluara të vizitohen

Atraksioni kryesorë gjatë stinës së verës padyshim është plazhi.

Në botë ekzistojnë një numër i madh i plazheve të cilat konsiderohen parajsa në tokë, por disa nga këto bukuri janë të ndaluara për turistët si dhe vendasit.

Këto plazhe janë mbyllur për arsye nga më të ndryshme duke filluar që nga dallgët e mëdha e deri tek paraqitja e peshkaqenëve.

Si p.sh plazhi i bukur i Cape Tribulation, Queensland i cili ndodhet në Australi është i ndaluar për shkak të krijesave të rrezikshme që ndodhen aty si gjarpër, marimanga etj.

Plazhet e tjera të ndaluara i kemi paraqitur më poshtë.

Playa Zipolite, Mexico

Cape Tribulation, Queensland, Australia

New Smyrna Beach, Florida, United States

Heard Island in the Indian Ocean