Tallje

Plasin të qeshurat në rrjetet sociale për rrahjen e mbrëmshme

Nuk kanë vonuar shumë postimet e ndryshme në rrjetet sociale pas rrahjes së mbrëmshme mes Frashër Krasniqit dhe Xhelal Sveçlës.

Janë disa postime interesante e qesharake që ju ftojmë ti shikoni më poshtë.

Xhelal Sveçla si Arnold Schwarzenegger