Mocioni i mosbesimit

Planimetria e Kuvendit që ngjalli shumë pikëpyetje për mbajtje apo jo të mocionit (Foto)

Koronavirusi dhe mocioni i mosbesimit erdhën ‘dorë për dore’ në Kosovë.

Por i pari po i nxjerrë shumë problem LDK-së për të votuar mocionin, pasi që egziston rreziku për prekje të deputetëve nga virusi korona, shkruan Ballkani.info

Por jo më shumë se kaq, pasi që e gjitha qëndron nën hije kur shihet planimetria e Kuvendit të Kosovës, që i ofron të gjitha kushtet për t’u mbajtur kjo seancë e jashtëzakonshme për rrëzimin e Qeverisë./Ballkani.info/